Balustrada din sticla

Balustrada de sticla este un element architectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic si de design. De la structuri simple din inox si sticla adaptate amenajarilor de tip modern, la combinatii inedite intre lemn si inox cu sticla securizata, conceptul de balustrada de sticla a evoluat catre adevarate ansambluri decorative. In raport cu spatial carora le sunt dedicate, balustradele pot fi concepute ca un atu in proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente functionale, fie ca lucrari cu un design pronuntat, ce se pot individualiza prin diferite stiluri si modele.

Balustrada de sticla reprezinta un element architectural cu o important sporita deoarece trebuie sa refelecte atat siguranta, utilitate cat si echilibru estetic in spatial in care este utilizat. Fie ca se utilizeaza sticla transparenta, mata, fumurie sau colorata pentru o balustrada, aspectul elegant si modern este asigurat.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni maxime de executie: Latime – fara limite de executie | Inaltime – 80-130 cm;
Baza: Recomandam sticla securizat laminata, 6.2.6 mm, 8.2.8 mm
Suporti montaj: Suporti independenti vopsiti in orice culoare RAL, profil continuu din aluminiu, prinderi mascate din aluminiu;
Culoare sticla: Transparenta, maro, gri, albastra;
Norma de rezistenta la vant: clasa A1;

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul www.eksalu.ro

Balustrade din sticla