Showroom:

Sos. Alexandriei, nr. 98-100, Bragadiru, IF

Program:

Luni – Vineri | 9:00 – 17:00

Telefon:

(+40) 0733.307.300

Email:

office@bbbinvest.ro

Sunteti interesat de o oferta de pret personalizata? Suntem incantati sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Indiferent daca iti doresti sa dai un upgrade spatiului tau cu sistemele noastre de exterior sau interior, poti sa consulti lista cu oferte pret bbb invest ca sa iti faci o idee despre ce ai putea adaga pentru a moderniza proiectul de amenajare interioara.

Noi iti punem la dispozitie o intreaga gama de solutii de tehnica parasolara de interior sau exterior, ca tu sa ai de unde alege: copertine retractabile, pergole retractabile, copertine orizontale, jaluzele exterioare, rolete exterioare, rulouri exterioare, plase anti-insecte, rolete de interior, jaluzele de interior, garden igloo, umbrare pentru gradina, dar si sisteme de inchideri constand in grilaje metalice si inchideri de terase. BBB Invest se va ocupa cu simt de raspundere de montarea acestora in locuinta sau centrul tau comercial. Mai mult de atat, daca ai intrebari, poti accesa pagina de contact bbb invest unde vei gasi mail-ul si numarul nostru de telefon, sau poti veni in showroom-ul din Bragadiru de pe Soseaua Alexandriei nr. 98-100 ca sa ne cunoastem si sa stam de vorba.

De ce sa alegi BBB Invest?

Pentru seriozitatea, profesionalismul si daruirea intregii noastre echipe. La inceputurile dezvoltarii afacerii noastre am creat un sistem de valori pe care il pastram pana in ziua de azi, valori printre care se numara si responsabilitatea fata de client, un spirit de echipa ce alunga monotonia si rezolva orice problema cu claritate si dedicarea ce ne scoate de pe harta mediocritatii. Calitatea serviciilor noastre este de neegalat, atat din punct de vedere al solutiilor oferite cat si din punct de vedere al preturilor competitive.

Te-ai hotarat sa apelezi la expertii din industrie?

Daca raspunsul este da, te invitam sa consulti lista cu oferte pret bbb invest si sa alegi solutia de tehnica parasolara potrivita pentru aranjamentul tau de design interior sau exterior. In cazul in care esti interesat de o oferta de pret personalizata, suntem incantati sa raspundem cererii tale. Completeza formularul de contact bbb invest si vino sa construim impreuna un viitor mai bun!

Vino la showroom-ul nostru pentru a descoperi produsele si solutiile de tehnica parasolara prezentate in cadrul acestui website.
Pentru a ajunge usor si repede, iti recomandam sa introduci la destinatie, in aplicatia ta de navigatie Waze sau Google Maps,
BBB Invest SRL – Produse Premium.
Te asteptam!

Esti utilizator de autovehicul hybrid sau electric?
Il poti incarca gratuit la noi, cat timp bem o cafea si povestim despre proiectul tau, la statia proprie de incarcare.