Copertine retractabile orizontale pentru Verande – elimina efectul de sera datorat razelor UV!

Instalarea unor copertine retractabile orizontale reprezinta cea mai buna solutie de protectie a ferestrelor de mansarda sau acoperisurile din sticla. Ele previn supraincalzirea si aparitia efectului de sera, prin suprafata vitrata, reducand implicit folosirea aerului conditionat.

Astfel sistemul Veranda e solutia perfecta pentru a face economii si a va oferi un mediu placut, racoros, pe toata durata zilei.

Sistemul Veranda este fabricat in totalitate din aluminiu, cu mecanism electronic de retractare care ofera un plus de confort la manevrare.

Instalarea de copertine orizontale se poate face atat pe structuri din lemn, aluminiu, cat si portante. Sistemul de copertine orizontale Veranda confera un look stilat, elegant, luxos oricarui ansamblu.

Elementele componente ale unei copertine orizontale sunt: caseta inchisa din aluminiu, materialul textil, sinele de ghidare si sistemul de actionare electrica cu motor. Materialul copertinei orizontale este tensionat cu ajutorul unui arc foarte puternic, tratat anti coroziune.

Afla mai multe detalii despre copertina orizontala retractabilea si contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.