Grilaje metalice – siguranta, protectie si design!

Fie ca vorbim de inchiderea si protejarea unor spatii industriale sau comerciale, ori de ce nu rezidentiale, montajul unor grilaje metalice va oferi protectie antiefractie – fara sa afecteze design-ul locului. In unele cazuri – de exemplu cand sunt montate grilaje metalice tip rulou, pot constitui si un element de protectie impotriva intemperiilor.

Pentru a va bucura pe termen lung de avantajele unor grilaje metalice, alegeti produse realizate din otel galvanizat – care ofera protectie anticoroziune. Pentru a nu afecta design-ul locului, acestea pot fi comandate in orice RAL dorit. In ceea ce priveste confortul si usurinta de utilizare, ele pot fi automatizate, cu actionare prin intrerupator, selector sau telecomanda.

BBB Invest va ofera servicii de vanzare si montaj pentru toate modelele de grilaje metalice disponibile pe piata ( fie ca sunt grilaje tip rulou sau grilaje armonice ). Trebuie doar sa alegeti tipul potrivit proiectului dvs. si sa ne contactati pentru a primi o oferta personalizata.