Jaluzele exterioare – detii controlul luminii patrunse in casa ta!

Sistemele de jaluzele exterioare cu lamele din aluminiu constituie o buna investitie pentru protectia impotriva luminii si a caldurii soarelui. Totodata, ele sunt o alternativa avantajoasa la rulourile exterioare: ofera un control mai bun al vizibilitatii si al luminiii.

Jaluzelele exterioare pot fi automatizate atat prin comanda la buton sau telecomanda, dar si cu senzori de lumina si vant.

Sistemele de jaluzele exterioare C80 sau Z90 pot fi solutia perfecta atunci cand cautati optiuni de umbrire cu multiple avantaje. Ele pot fi instalate in dreptul deschiderilor ferestrelor sau deasupra acestora. In cazul montajului in dreptul deschiderilor ferestrelor, caseta care adaposteste lamelele va reduce gradul de iluminare interioara, insa daca jaluzelele vor fi montate deasupra ferestrei nu va mai exista niciun efect asupra gradului de iluminare. Pentru mai multe detalii poti accesa site-ul fabricadejaluzele.com.

Puteti analiza modelele de jaluzele exterioare și pe site-ul producatorului, si sa ne contactati pentru a ne povesti mai multe despre proiectul dvs. si a primi o oferta personalizata.