Mobilier Horeca – variante de mobilier pentru terase si restaurante!

Fabrica de mobila Leta si-a inceput activititea cu un obiectiv principal de a mentine calitatea la cel mai inalt nivel, incepand cu anul 1983. In toti acesti ani, am incercat sa respecte promisiunea si astazi suntem mandri de calitatea materilelor folosite si suntem capabili sa oferim cel mai bun design si confort in acelasi timp pentru clientii nostri. Ceea ce este cel mai important pentru noi este sa facem proiecte unice si, desi am lucrat la numeroase proiecte pana astazi, niciunul nu este similar. Design, conform, pret corect si functionalitate este ceea ce oferim clientilor nostri.

Nu am reusit fi sa ajungem aici daca nu ari fi mainile nostre profesionale care sunt in acest domeniu de zeci de ani. Stim ca avem inca un drum lung inainte, dar credem ca nimic nu este imposibil si vom continua sa participam la proiecte din intreaga lume si com continua sa facem arta din busteni.

Leta mobilier de interior si exterior pentru segmentul Horaca este prezenta in Romania prin firma BBB Invest SRL, unic importator si distribuitor al produselor Leta Turcia.