Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor BBB Invest SRL. Pentru noi, avand in vedere relatia speciala cu Dvs., este deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati. In aceiasi masura, confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importanta.

CINE SUNTEM?

BBB Invest SRL este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Alexandria, judetul Teleorman, strada Libertatii avand Punct Lucru in Bragadiru, jud. Ilfov, Soseaua Alexandriei, nr. 98-100, inregistrata la ORC sub nr.J34/514/2008,  CUI RO 24117467.

CE DATE PRELUCRAM?

In vederea:
– livrarii bunurilor si serviciilor comandate,
– confirmarii Comenzii,
– informarii Dvs. privind stadiul Comenzii,
– oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate,
– oferirii de solutii tehnice si de pret conform cererilor Dvs.,
– evaluarii bunurilor si serviciilor oferite,
– exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de
marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica,
– monitorizare a vanzarilor si comportamentului de cumparare a Clientilor,
– activitati administrative si de media,
Sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal:
– nume,
– prenume,
– numar de telefon
– adresa de domiciliu,
– adresa locatiei unde va fi instalat produsul sau alte adrese pe care Dvs le furnizati in scopul derularii relatiei comerciale cu noi
– adresa de e-mail,
– adresa de ip,
Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza. Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit in cele ce urmeaza Regulamentul). Situatiile in care BBB Invest SRL va colecta si prelucra datele Dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

1. pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
2. pentru a raspunde la intrebari si solicitari;
3. pentru a putea transmite informatii legate de oferte, comenzi, contracte, facturi
4. pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
5. pentru activitati de marketing
6. pentru a oferi si imbunatati serviciile pe care le oferim;
7. pentru a intocmi documentele legale. Datele de tipul: nume complet, adresa domiciliu legal, sunt necesare pentrtu intocmirea documentelor legale (facturi, avize, contracte, procese verbale, documente de transport si receptie, documente de plata, etc).
Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea crearii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea caruia veti avea acces la produsele achizitionate, precum si la promotii. Totodata, unele din aceste date
(ex. adresa e-mail, numar telefon) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de client, precum si pentru transmiterea catre Dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional. De asemenea, in timpul utilizarii platformelor www.bbbinvest.ro, www.plaseinsecte.com, www.fabricadejaluzele.com, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, produse vizualizate etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, browser-ul, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate. Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea platformei noastre, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu
ocazia utilizarii acesteia.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a platformelor, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni, carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute de lege si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:
– Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
– Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon, functie;
– Servicii de facturare si contracte comerciale- nume, prenume, adresa de e-mail,
numar de telefon, adresa domiciliu legal, adresa instalare sau alte adrese pe care
Dvs le furnizati in scopul derularii relatiei comerciale cu noi;
– Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
– Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;
– Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
– Servicii pentru cercetari de statistice: – nume, prenume, adresa, telefon, email
– Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa;
– Servicii juridice – nume, prenume, adresa;

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:
– dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea BBB Invest SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., BBB Invest SRL poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduceti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;
– dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre BBB Invest SRL a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
– dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea BBB Invest SRL stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar BBB Invest SRL are obligatia de a sterge datele respective din baza sa de date, atunci cand:
*(i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor
pentru care au fost colectate sau prelucrate;
*(ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista
niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
*(iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce
priveste prelucrarea;
*(iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate nerespectand legea;
*(v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine BBB Invest SRL in temeiul legislatiei romane; BBB Invest SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
– dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea BBB Invest SRL restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri:
* (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite BBB Invest SRL sa verifice exactitatea datelor;
* (ii) prelucrarea nu respecta prevederile legale, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
* (iii) BBB Invest SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
* (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale BBB Invest SRL prevaleaza asupra drepturilor Dvs.; BBB Invest SRL va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;
– dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre BBB Invest SRL, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la BBB Invest SRL la alt operator atunci cand acest
lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
– dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
– dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de BBB Invest SRL pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
– perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
– restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dvs. personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea dvs. de acces, va vom informa despre motivul refuzului.
– imposibilitatea de a va indentifica: In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs. personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizati in solicitarea dvs. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizati numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser.
In astfel de cazuri, in cazul in care nu va putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii dvs., cu exceptia cazului in care furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea.Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand vizitati site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile
functionale sau pentru ca acestea sa functioneze mai eficient, precum si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului.

CUM AVETI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa punct lucru BBB Invest SRL: in Bragadiru, jud. Ilfov, Soseaua Alexandriei, nr. 98-100.
BBB Invest SRL va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, sau in alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de BBB Invest SRL. gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, BBB Invest SRL poate:
– (i) fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii, sau pentru luarea masurilor solicitate;
– (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.
Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de BBB Invest SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.
Va multumim!